Műanyag tárolódoboz tetővel, fehér csatos pánt S4

3,273 Ft Áfát tartalmaz

BPA mentes, svéd gyártású, kisebb űrtartalmú tároló doboz az irodához. A karcsú fedél és a fehér kapcsok letisztult megjelenést kölcsönöznek a doboznak. Egyedi kialakítás A4-es papírok és fájlok irodában történő tárolásához. Kiválóan alkalmas otthoni kirakós játékra, memóriajátékra vagy társas játékok elhelyezésére is. A dobozok fedél nélkül egymásba rakhatóak, fedéllel pedig tökéletesen egymásra illeszkednek. Az oldalsó kapcsok szorosan rögzítik a fedelet. A termék egy moduláris rendszer része, így az összes S termékcsaláddal kompatibilis és egymásra pakolhatóak a különböző méretek, merőleges vagy párhuzamosan. A termék magas ütés-és kopásállósággal bír. Ételek tárolására is használható. Maximum 100 C° és minimum -40 C°-os környezetben tartható.

7 készleten

Legközelebb szeptemberben lesz elérhető a termék.

Műanyag tárolódoboz S termékcsalád

A műanyag tárolódoboz S család több fajta méretben elérhető.

 

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Méretek30 × 40 × 11 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag tárolódoboz tetővel, fehér csatos pánt S4” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük