Skip to content

Nagy rendszerező doboz (L méret) átlátszó RL-D1

7,346 Ft Áfát tartalmaz

A Rendszerező doboz (L méret) egy modern, nagy tárolóegység otthoni használatra.

Az L méretű dobozban akármit tárolhatsz a konyhában száraz ételektől, olajoktól kezdve, a fürdőszobában levő tisztálkodó szerekig.

A stílusos kialakítás miatt ezeket a dobozokat látható helyen érdemes tárolni. Kiváló minőségű anyag, könnyen tisztán tartható. A Rendszerező doboz sorozat moduláris, a dobozok fedél nélkül egymásba rakhatóak, fedőlapokkal pedig tökéletesen egymásra illeszkednek.

A hozzá vásárolható fedők tálcaként is felhasználhatók apró tárgyakhoz, a mély pereme pedig a könnyebb és biztonságosabb tárolást teszi lehetővé. Könnyen tisztán tartható. A termék magas ütés-és kopásállósággal bír.

Maximum 90 C° és minimum -40 C°-os környezetben tartható.

Elfogyott

Cikkszám: 11090 Kategória:

R termékcsalád

A rendszerező doboz R termékcsaládban számos választási lehetőséged van, hogy azt hozz ki belőlük, amit szeretnél. Különböző méretek, színek és kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a saját ízlésedre tudd formázni a tárolórendszeredet. Nem kell tető a dobozhoz? Nagy tálcához kis doboz kell? Rajtad és a kreativitásodon múlik, hogy hogyan válogatod össze a rendszerezőket 🙂

Magyarázat: R (termékcsalád neve) XS (méret) – D (dobozról van szó) 2 (felsorolás, azt sejteti, hogy ebben a méretben több fajta doboz is van)


Méretek

Fehér/szürke

Szett: 4 részes komplett szett szürke tetővel és fehér dobozzal

Dobozok

Tető

Átlátszó változat – hűtőrendszerező

Az átlátszó változatot kifejezetten a hűtőbe ajánlom, de természetesen bárhol jól mutat 😉 Olyan helyre hasznos, amikor pontosan látni szeretnéd, hogy mi van az adott tárolóba, hogy megkönnyítse a termék kiválasztását, amit benne tárolsz.

Doboz

Tető


Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagy rendszerező doboz (L méret) átlátszó RL-D1” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz