Skip to content
34%

Összehajtható táska tartó kosár | Fekete

20,440 Ft Áfát tartalmaz

Japán kávézóiban igen elterjedt, hogy a vendégek összehajtható tároló kosárba helyezik táskájukat, sálukat, sapkájukat, miközben elfogyasztják italaikat. Azonban, ez a tároló egység sokféleképpen felhasználható: tárolhatsz benne játékokat, magazinokat, de szennyestartóként is megállja a helyét. A táska tartó kosár könnyű, egyszerűen mozgatható, ha pedig nincs rá szükséged szimplán összehajtod, és berakod a szekrénybe.

Mérete: 46 cm × 29 cm × 40 cm

Elfogyott

Cikkszám: 3545 Kategória:

Előszoba kiegészítők:

Esernyőtartó:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Összehajtható táska tartó kosár | Fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz