Skip to content

OXO étel tároló doboz – téglalap – 2.6 l – (11×16 cm széles) – Q

7,462 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO műanyag ételtároló szett esztétikus, légmentesen záródó, többféle méretben elérhető és egymással kompatibilisek az elemek. Ezt látnod kell!

Az OXO egy prémium minőségű világmárka az ételtároló dobozok terén. Ennek a légmentesen záródó ételtároló dobozszettnek a részei egymással kompatibilisek, egymásra helyezhetőek és többféle méretben is elérhetőek.

Ez az ételtároló doboz egy kézzel, könnyedén, egy gombbal nyitható és a lekerekített széleknek köszönhetően egyszerűen kiönthető a tartalma.

Anyaga: BPA mentes műanyag, amely élelmiszerrel való kapcsolatra feljogosító tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az OXO légmentes tárolók nem alkalmasak folyadék tárolására, kizárólag szárazélelmiszereket célszerű beletölteni!

Méretek:

H16 x Sz10,5 x M24cm

(Hosszúság x Szélesség x Magasság)

7 készleten (utánrendelhető)

Az OXO légmentes tárolók nem alkalmasak folyadék tárolására, kizárólag szárazélelmiszereket célszerű beletölteni!

Jelentések:

Légmentesen záródó: Az étel tároló dobozok tetején van egy gomb, amit, ha megnyomsz, kiemelkedik a tároló tetejéből a fogantyú. Miután használtad a tárolót, a teteje visszahelyezés után újra meg kell nyomni a fogantyút, ami visszaereszkedik a tároló tetejébe, és lezárja a tárolót. Így egy légmentes tárolást biztosít az élelmiszereidnek. Hosszútávon megőrzik minőségüket az élelmiszerek és a bogarakat, molylepkéket is távol tartja az élelmiszertől.

Egy kézzel nyitható: a gomb benyomásával csak leemeled a tetejét, nincs szükség, hogy mindkét kezedet szabaddá tedd főzés közben.

Moduláris rendszer: Az OXO étel tároló dobozok kompatibilisek egymással. Egymás mellett átlátható rendszert biztosítanak az alapanyagok, élelmiszerek tárolására, valamint a tároló dobozokat egymásra is teheted.

Fajták: Jelenleg 6 fajta család van: X család: 16 cm széles, Y család 11 cm széles, Z család 8 cm széles, P család 8 cm széles, Q család 11 cm széles, G család

Kerekített szél: a tároló dobozok széle lekerekített, így könnyebben tudod majd kiönteni a benne levő alapanyagot, legyen szó lisztről, vagy rizsről.

BPA mentes: élelmiszerrel való kapcsolatra feljogosító tanúsítvánnyal rendelkezik.

OXO légmentesen záródó étel tároló

Az OXO étel tároló doboz egy remek megoldás, ha szeretnéd a száraz élelmiszereidet esztétikus, légmentes rendszerezőkben tárolni és maximalizálni a konyhád, kamrád kapacitását.

A márka által kínált széles termékpalettával rendelkező készlet lehetővé teszi, hogy minden áruhoz megtaláld a megfelelő méretű, szélességű és magasságú dobozt. Száraz bab, rizs, tészta, müzli, cukor, só, liszt…A lista végtelen, de nem találunk olyat, aminek ne lenne megfelelő helye ebben a tároló egységben. 

A légmentesen lezárt tömítések lehetővé teszik, hogy minden darab frissen tartsa az ételeket, míg a modern kialakítás könnyen önthető sarkokkal és nyomógombos felülettel rendelkezik, amely fogantyúként is funkcionál. A dobozok formatervezése is azt a célt szolgálja, hogy minél helytakarékosabban lehessen elrendezni őket. Így hasonló méretű tárolókat alkalmazva egymás mellett és egymáson kifogástalanul illeszkednek az éppen érintkező felületek. Az erőteljes falak jelzik, hogy minőségi termékről van szó, ami mindenképpen hosszútávú befektetésnek tekinthető, így örök darabja lesz a konyhádnak. 

A modern, letisztult termékpaletta darabjainak összessége esztétikus és egységes külsőt biztosít és nem kell többé azon aggódnod, hogy rejtegeted a gyűrött papírzacskókat, amikben a száraz élelmiszereket tárolod. Az átlátszó megjelenéssel pedig mindig láthatod, hogy miből mennyi van. 

Ha érdekel, hogy a gyakorlatban milyen a használatuk mindenképpen nézd meg Youtube videónkat, amelyben bemutatom, hogy milyen is az élet csomó OXO tároló társaságában.

OXO étel tároló doboz család többi tagja:

X család: 16 cm széles étel tároló doboz

Y család: 11 cm széles étel tároló doboz

Z család: 8 cm széles étel tároló doboz

P család: 8 cm széles étel tároló doboz

Q család: 11 cm széles étel tároló doboz

G család: müzli és gabonapehely tárolók

Sütis dobozok

OXO, az álom kamra beteljesítése

Az OXO márkát a szeretet hozta napvilágra. Alapítójuk, Sam Farber készítette el az első OXO hámozót felesége számára, aki ízületi gyulladással küszködött, mert egy hagyományos fém hámozót használt. 

Így létrehozták az immár ikonikussá vált OXO fogantyút – jellegzetes ergonómikus kialakítással és a már sokak által ismert márkajelzéssel ellátott csúszásgátló markolatával, amihez egy éles rozsdamentes acél pengét párosítottak. Az OXO megszületett, és a márka örökre megváltoztatta az ételkészítés és tárolás folyamatát.

Az OXO egy olyan cég, amely hisz a jó dolgokban – a remek kialakításban, a funkcionalitásban, a jó élményekben, és ilyen hozzáállással készítik el termékeiket is. Több mint 20 éve olyan eszközöket terveznek, amelyek örömet nyújtanak, és minden elvárást magasan felülmúlnak. Kellőképpen figyelnek a részletekre, az esztétikára, a kompaktságra, a strapabíróságra és emellett a könnyű használatra is. Mind a légmentesen záródó tárolóik, mind a takarító eszközeik a legminőségibb anyagokból készültek, amelyek arra lettek hivatva, hogy éveken át kiszolgálják a háziasszonyokat. Termékeik megkönnyítik a mindennapi életet. Olyan eszközöket terveztek, amelyek kényelmesen elférnek a kezedben és az életedben is egyaránt.

Használati útmutató

Méretek16 × 11 × 24 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OXO étel tároló doboz – téglalap – 2.6 l – (11×16 cm széles) – Q” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz