Skip to content

OXO hámozó, rozsdamentes acél pengével 15,2 cm

4,477 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO rozsdamentes hámozó két acél pengével és egy műanyag nyéllel a hámozók királynője. Az OXO márkát nem hiába mindenki először a hámozóiról ismeri fel. Ha gondolkozol egy hámozóban, miért ne épp a piacon a legismertebb hámozót választanád?

Ideális a zöldségek és gyümölcsök, például a cukkini, a burgonya, a sárgarépa, alma vagy citrusfélék julienne vágásához, vagy egyszerűen a tisztításhoz.

A hámozónak kemény és éles acélpengéi vannak a zöldségek és gyümölcsök tisztításához vagy a hosszú csíkok létrehozásához. A nyele ergonomikus és kényelmes, csúszásmentes felülettel, amely védi a kezet.

Könnyen tárolható a méret (15 cm) miatt, a nyél akasztógyűrűvel van ellátva.

A hámozó egy beépített pengevédővel van ellátva, hogy lefedje azokat, amikor a tárolva vannak.

Tisztítható a mosogatógépben is.

Mérete: 15,2 x 7,6 x 2,5 cm.

3 készleten (utánrendelhető)

Minek egy hámozó, ha van egy miniatűr késed?

A válasz nagyon egyszerű, mert a könnyebb megoldásokra célszerű törekednünk. Sikerült már valaha megállás nélkül körbe hámozni egy krumplit? Még ha ez nem is célod a főzés közben, azért egy hámozó még mindig biztonságosabb eszköz a zöldségek bőrének lefejtésére, mint egy apróbb kés. 

A hámozó 2 db rozsdamentes acél pengéje átvágja még a legkeményítőbb burgonyát is. 😀 Ideális a zöldségek és gyümölcsök, például a cukkini, a burgonya, a sárgarépa, alma vagy citrusfélék julienne vágásához, vagy egyszerűen a tisztításhoz.

Ha még több inspirációt szeretnél az otthonod rendszerezése kapcsán, tetszikeld be a Kívül Belül Boldogság Facebook oldalát! 🙂

További OXO konyhai kiegészítők:

Méretek15 × 7 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OXO hámozó, rozsdamentes acél pengével 15,2 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz