Skip to content

OXO Tisztítókefe fuga tisztításhoz és szűk helyekhez

2,239 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO tiszítókefe egy multifunkcionális tisztítóeszköz, amellyel öröm lesz majd a takarítás. A tisztítókefével padlócsempét, fugát, WC kagylót, kádat vagy tuskabint egyaránt tisztíthatsz, mindenféle nehézség és szenvedés nélkül. A kemény nejlon sörte tartós, évekig gond nélkül használhatod. Mérete pompás, hiszen a nehezen elérhető felületek, helyek, sarkok, apró tárgyak tisztítására kiválóan megfelel. Keféje nem karcolja a felületeket. Az ergonómikus és kényelmes nyele illeszkedik bármelyik kézbe, emellett csúszásmentes, így nem kell aggódnunk, hogy nedvesen kicsúszik a kezünkből.

Méretei: 6,4 x 4,6 x 26 cm.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 37481 Kategóriák: ,

Tisztítókefe

A Tisztítókefe a legjobb választás, ha a kisebb, elérhetetlen helyek takarításával akad gondod.

Nagyon nagy energiát vesz igénybe a csempe közötti fuga takarítása. Azonban, a legjobb módszer, ha fogjuk ezt a kis kefét, amelynek mérete tökéletes a csempe közötti rész kitisztításához, illetve egy kevés szódabikarbónát. Ezzel a két eszközzel hatékonyan sikerül majd eltüntetni a fugán lerakódott szennyeződést. Az emberek többsége fogkefét használ a fuga tisztításához, de minek tönkretenni vagy alkalmazni a már amúgy is rossz állapotban lévő, amit egy használat után úgy is kidobnál, ha itt van ez a tartós és szuper minőségű termék.

A fuga mellett, akár kádat, zuhanykabint, WC kagylót, csapot, szoba sarkait és egyéb elérhetetlenebb felületeket. Emellett apró tárgyakat, kis szögeket, csavarokat, kupakokat, fedeleket, dobozok sarkait is remekül kitisztítja.

A tisztítókefe sörtéje nejlon, nagyon tartós és nem karcolja meg a felületeket, ezáltal csempe tisztításához szuper takarító eszköz. Az erős sörték a makacsabb szennyeződésekkel is könnyedén megbirkóznak.

Az ergonómikus és kényelmes nyele illeszkedik bármelyik kézbe, illetve szilikon borítású, így nem csúszik ki a kezedből a kefe, ha nedves lesz. Az ék alakban tömített kefeszálak a csempék közé hatolva takarítják a fugát. Keskeny fej a szűk helyekre, illetve az oldalsó fugákhoz is elér.

Méretei: 6,4 x 4,6 x 26 cm.

OXO takarító szett részei:

Kefe takarításhoz

Seprű és lapát

OXO Good Grips

Az OXO márkát a szeretet hozta napvilágra. Alapítójuk, Sam Farber készítette el az első OXO hámozót felesége számára, aki ízületi gyulladással küszködött, mert egy hagyományos fém hámozót használt. 

Így létrehozták az immár ikonikussá vált OXO fogantyút – jellegzetes ergonómikus kialakítással és a már sokak által ismert márkajelzéssel ellátott csúszásgátló markolatával, amihez egy éles rozsdamentes acél pengét párosítottak. Az OXO megszületett, és a márka örökre megváltoztatta az ételkészítés és tárolás folyamatát.

Az OXO egy olyan cég, amely hisz a jó dolgokban – a remek kialakításban, a funkcionalitásban, a jó élményekben, és ilyen hozzáállással készítik el termékeiket is. Több mint 20 éve olyan eszközöket terveznek, amelyek örömet nyújtanak, és minden elvárást magasan felülmúlnak. Kellőképpen figyelnek a részletekre, az esztétikára, a kompaktságra, a strapabíróságra és emellett a könnyű használatra is. Mind a légmentesen záródó tárolóik, mind a takarító eszközeik minőségi anyagokból készültek, amelyek arra lettek hivatva, hogy éveken át kiszolgálják a háziasszonyokat. Termékeik megkönnyítik a mindennapi életet. Olyan eszközöket terveztek, amelyek kényelmesen elférnek a kezedben és az életedben is egyaránt.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OXO Tisztítókefe fuga tisztításhoz és szűk helyekhez” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz