OXO Tisztítókefe fuga tisztításhoz és szűk helyekhez

2,112 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO tiszítókefe egy multifunkcionális tisztítóeszköz, amellyel öröm lesz majd a takarítás. A tisztítókefével padlócsempét, fugát, WC kagylót, kádat vagy tuskabint egyaránt tisztíthatsz, mindenféle nehézség és szenvedés nélkül. A kemény nejlon sörte tartós, évekig gond nélkül használhatod. Mérete pompás, hiszen a nehezen elérhető felületek, helyek, sarkok, apró tárgyak tisztítására kiválóan megfelel. Keféje nem karcolja a felületeket. Az ergonómikus és kényelmes nyele illeszkedik bármelyik kézbe, emellett csúszásmentes, így nem kell aggódnunk, hogy nedvesen kicsúszik a kezünkből.

Méretei: 6,4 x 4,6 x 26 cm.

3 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 37481 Kategóriák: ,

Tisztítókefe

A Tisztítókefe a legjobb választás, ha a kisebb, elérhetetlen helyek takarításával akad gondod.

Nagyon nagy energiát vesz igénybe a csempe közötti fuga takarítása. Azonban, a legjobb módszer, ha fogjuk ezt a kis kefét, amelynek mérete tökéletes a csempe közötti rész kitisztításához, illetve egy kevés szódabikarbónát. Ezzel a két eszközzel hatékonyan sikerül majd eltüntetni a fugán lerakódott szennyeződést. Az emberek többsége fogkefét használ a fuga tisztításához, de minek tönkretenni vagy alkalmazni a már amúgy is rossz állapotban lévő, amit egy használat után úgy is kidobnál, ha itt van ez a tartós és szuper minőségű termék.

A fuga mellett, akár kádat, zuhanykabint, WC kagylót, csapot, szoba sarkait és egyéb elérhetetlenebb felületeket. Emellett apró tárgyakat, kis szögeket, csavarokat, kupakokat, fedeleket, dobozok sarkait is remekül kitisztítja.

A tisztítókefe sörtéje nejlon, nagyon tartós és nem karcolja meg a felületeket, ezáltal csempe tisztításához szuper takarító eszköz. Az erős sörték a makacsabb szennyeződésekkel is könnyedén megbirkóznak.

Az ergonómikus és kényelmes nyele illeszkedik bármelyik kézbe, illetve szilikon borítású, így nem csúszik ki a kezedből a kefe, ha nedves lesz. Az ék alakban tömített kefeszálak a csempék közé hatolva takarítják a fugát. Keskeny fej a szűk helyekre, illetve az oldalsó fugákhoz is elér.

Méretei: 6,4 x 4,6 x 26 cm.

OXO takarító szett részei:

Kefe takarításhoz

Seprű és lapát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OXO Tisztítókefe fuga tisztításhoz és szűk helyekhez” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük