Papírtörlő tartó | forgatható | letépést segítő rúddal

12,405 Ft Áfát tartalmaz

Papírtörlő tartó | forgatható | letépést segítő rúddal megkönnyíti a papír törölköző tekercsek egy kézzel történő letépését, és képes a nagyobb méretű papírtörölközők tárolására is. Súlyozott alapja stabilizálja tartót, így a konyhában történő használat során nem kell aggódnod, hogy leborul a konyha pultról. Az alján lévő kis kallantyú segíti lelassítani a forgását, és könnyedén letudod tépni a papírtörölközőt egy kézzel is.

Méretei: 19,8 cm x 21,5 cm x 35,5 cm

 

1 készleten

Cikkszám: 1011556-047 Kategóriák: , , ,

További törlőkendő tartó alternatívák:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Papírtörlő tartó | forgatható | letépést segítő rúddal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.