Rendszerező doboz (M méret) átlátszó RM-D1

3,273 Ft Áfát tartalmaz

Az átlátszó Rendszerező doboz (M méret) (RM-D1) egy modern, kis tárolóegység otthoni használatra. Az átlátszó tartályok ideálisak közepes méretű tárgyak tárolására, pl. a fürdőszoba szekrényekben és fiókokban, vagy az otthoni irodában. Mivel a Rendszerező doboz transzparens, ezért a hűtőben való tárolása felettébb praktikus, mivel minden élelmiszer teljesen látható marad, miközben napokig frissen tartja azokat. A Rendszerező doboz sorozat moduláris, a dobozok fedél nélkül egymásba rakhatóak, fedéllel pedig tökéletesen egymásra illeszkednek. A hozzá vásárolható fedők tálcaként is felhasználhatók apró tárgyakhoz, a mély perem pedig a könnyebb és biztonságosabb tárolást teszi lehetővé. Kiváló minőségű anyag, könnyen tisztán tartható. A termék magas ütés-és kopásállósággal bír. Ételek tárolására is használható. 

Elfogyott

Cikkszám: 10890 Kategória:

R termékcsalád

A rendszerező doboz R termékcsaládban számos választási lehetőséged van, hogy azt hozz ki belőlük, amit szeretnél. Különböző méretek, színek és kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a saját ízlésedre tudd formázni a tárolórendszeredet. Nem kell tető a dobozhoz? Nagy tálcához kis doboz kell? Rajtad és a kreativitásodon múlik, hogy hogyan válogatod össze a rendszerezőket 🙂

Magyarázat: R (termékcsalád neve) XS (méret) – D (dobozról van szó) 2 (felsorolás, azt sejteti, hogy ebben a méretben több fajta doboz is van)


Méretek

Fehér/szürke

Szett: 4 részes komplett szett szürke tetővel és fehér dobozzal

Dobozok

Tető

Átlátszó változat – hűtőrendszerező

 

Az átlátszó változatot kifejezetten a hűtőbe ajánlom, de természetesen bárhol jól mutat 😉 Olyan helyre hasznos, amikor pontosan látni szeretnéd, hogy mi van az adott tárolóba, hogy megkönnyítse a termék kiválasztását, amit benne tárolsz.

Doboz

Tető


Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rendszerező doboz (M méret) átlátszó RM-D1” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük