Skip to content

Stasher hűtőtasak, fagyasztó tasak (szürke szilikon)

6,349 Ft Áfát tartalmaz

A Stasher márkájú szilikon hűtőtasak és fagyasztótasak kiválóan alkalmas az élelmiszer hűtésére és fagyasztására.

A Stasher hűtőtasak többfunkciós: használhatod az élelmiszer tárolására az otthonodban, de akár a táskába is becsúsztathatod az ebédedet, amit majd az irodában a mikróban felmelegíthetsz. Hazafele pedig nem kell azon agyalni, hogy a sok tárolót haza is kell cipelni.

Ez az első és egyetlen önmagát lezáró, légmentesen zárható nem műanyag tasak. Vagyis a többi szilikon tasakhoz tartozik egy viszonylag nehezen felhúzható fedőcsík is, míg a Stasher hűtőtasakot csak összenyomod és máris lezártad.

A hűtőtasak folyékony élelmiszerek tárolására is alkalmas, tehát akár a levest is viszonylag jó helykihasználással is lefagyaszthatod.

Újra felhasználható

Légmentesen zárható

Tisztítás: mosogatógép felső kosarában, nyílással lefele, érdemes a nyílással lefele úgy betenni, hogy a mosogatógép tálcájának fém elválasztója a nyílásban legyen.

Használható: hűtő, fagyasztó, mikro

Tárolás: gyümölcs, zöldség, hús, leves, szendvics, nasi és még sok más

Cseréld le az egyszer használatos műanyag zacskókat szilikon hűtőtasakra!

Engedélyezett utánrendelésre

Légmentesen záródó Stasher hűtőtasak és fagyasztótasak szilikon anyagból

Hogyan használjam?

Használata roppant egyszerű. Csak egyszerűen nyomkodd össze a nyílás két oldalát, ez a szilikon tasak egy részből áll és ezzel az egy mozdulattal frissen tarthatod ételeidet. Anyaga nem mérgező és újrahasznosítható, így nemcsak az egészségedet, de a környezetedet is óvod. A termék rendkívüli kialakításának köszönhetően, a levest, vagy egyéb folyékony élelmiszert egyszerűen kiöntheted egy tányérba. Ha pedig élelmiszereidet szeretnéd felmelegíteni, az sem jelent problémát. A tasakot nyugodtan beteheted a mikróba ha arra van szükséged.

A Stasher márkát honnan ismerhetem?

Ha hallottál már a Sharktank amerikai sorozatról, ami mondjuk az amerikai, klasszikusabb és eredeti változata a Cápák között magyar tv műsornak, akkor ismerős lehet ez a nagyszerű találmány.

Miért válasszam ezt a tasakot?

Ez a világ első és egyetlen olyan hőálló szilikon hűtőtasakja, ami egy kézzel, minden egyéb segédeszköz nélkül légmentesen lezárható. Tehát egy darabot kell megtartanod, nem fordul elő az, hogy keresed a tetejét. A használata is sokkal könnyebb, mint a versenytársainak, hiszen összenyomni a szilikon két oldalát könnyebb, mint felhúzni egy másik műanyag csíkot rá. A legtisztább platinum szilikonból készült, így ez egy egészségesebb alternatívája az egyszer használatos műanyag zacskóknak és folpacknak.

Miért jobb ez mint a műanyag zacskó?

Ez egy környezettudatosabb alternatívája az egyszer használatos műanyag zacskóknak. A hulladékmentes életmód első lépéseként is felfoghatod, hiszen nemcsak a műanyag zacsikat csökkented a Stasher hűtőtasakokkal, hanem még a folpackot is! A zerowaste és a minimalizmus egyre népszerűbb hazánkban is. Nem kell azonban és nem is lehet egyik napról a másikra zero waste életmódot élni, apró lépésekből tevődik össze minden életmód váltás is, még a környezettudatos is 😉

Hogyan tudom tisztítani?

Természetesen kézzel és mosogatógépben is mosható, ami egy megkönnyebbülés annak, aki kifejezetten nem szeret kézzel mosogatni. Egészen egyszerűen a mosogatógép felső kosarába kell helyezni nyílással lefele, hogy a fém kiállás a nyílásban legyen. Ezzel nemcsak a nyitott állapotot tartja meg a mosogatógép működése közben, de nem is tud elmozdulni.

Hol használhatom?

Hőváltozás nem okoz neki gondot, hőálló. Így a fagyasztó és a forrásban levő víz között bármilyen körülménynek megfelel, éppen attól függően, hogy hol van rá szükség. Rugalmas, nehezen sérül, nem kopik, és több, mint 3000+ használat után is tartós marad.

Méretek:

Stasher bag

Kicsi, nasi méret: 12 x 19 cm

Közepes méret: 18 x 19 cm

Nagy méret: 21,5 x 26 cm

Álló (háromszög): 19 x 18 x 9 cm | 1600 ml

Alternatív megoldás lehet még a méhviaszos kendő, amely a folpak és az alufólia helyettesítője, hűtőben sajtok, felvágottak frissen tartásához szuper megoldás lehet. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stasher hűtőtasak, fagyasztó tasak (szürke szilikon)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz