Súrolókefe nyéllel, sarok és élek takarításához 28,2 cm

3,344 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO súrolókefe nyéllel egy multifunkcionális tisztítóeszköz, amellyel öröm lesz majd a takarítás. A kefe tökéletes a csempe, a mosogató, a kád vagy a zuhanykabin tisztításához. Mérete pompás, hiszen a nehezen elérhető felületek, apró tárgyak tisztításához kiválóan megfelel, például: szögek, csavarok, kupakok tisztítását kínszenvedések nélkül teheted meg. Keféje nem karcolja a felületeket. Az ergonómikus és kényelmes nyele illeszkedik bármelyik kézbe, emellett csúszásmentes, így nem kell aggódnunk, hogy nedvesen kiesik a kezünkből. Mérete: 28,2 x 9,1 x 8,1 cm.

Elfogyott

Cikkszám: 37681 Kategória:

Súrolókefe nyéllel

A súrolókefe nyéllel szuper lehet, ha szereted minél előbb letudni a nehezen hozzáférhető felületek takarítását.

A fürdőszoba takarítás talán az egyik legkevésbé kedvelt házimunka, amit el tud képzelni az ember. Célunk leginkább az, hogy minél kevesebb időt vegyen igénybe ez a folyamat. Ahhoz, hogy ennek a feladatnak az elvégzését gyorsabbá tegyük a súrolókefe nyéllel klassz opció lehet.

Sok szenvedést okoz, ha a fürdőszoba sarkában lévő csempére tapadt foltokat vagy a zuhanykabin sarkaiban keletkezett penészt próbáljuk lesikálni. Ezekre a feladatokra a legjobb választás az OXO súrolókefe. Mivel feje elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a sarkakba, ezért nagy mértékben meg tudja könnyíteni a takarítási folyamatokat. Emellett mosogató, lefolyó vagy kád tisztításához is klassz megoldás.

Nyelének görbülete lehetővé teszi, hogy felakasszuk dobozok szélére. Nyelének végét egyébként egy szilikon bevonat fedi, ami megakadályozza, hogy esetlegesen nedves kezünk csúszkáljon tisztítás közben. Emellett nagyon kényelmes, remekül illeszkedik a kézbe.

Keféje nem durva, nem karcolja a felületeket, ami egy hatalmas plusz, ha üveget vagy műanyagot tisztítunk

Kialakításának köszönhetően könnyen elfér a konyhaszekrényben, vagy a csomagtartóban.

Mérete: 28,2 x 9,1 x 8,1 cm.

OXO takarító szett részei:

Kefe takarításhoz

Seprű és lapát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Súrolókefe nyéllel, sarok és élek takarításához 28,2 cm” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük