Skip to content
22%

Szemüvegtartó állvány | Fehér

9,920 Ft Áfát tartalmaz

A szemüvegtartó állvány szuper kiegészítő lehet otthonodban, ha már unod, hogy gyűrűid, karkötőit, karóráid, szemüvegeid és egyéb kiegészítőid össze-vissza hevernek az asztalon. A tároló felül elhelyezkedő rúdra szemüvegeket és nyakláncokat tudsz akasztani, az alul elhelyezkedő rúdra pedig karkötőket, karpereceket, órákat, gyűrűket érdemes helykihasználás szempontjából. A tálcára pedig további gyűrűket tudsz rakni, de a telefonodat is könnyedén bele tudod támasztani az alsó rúd segítségével, ami klassz lehetőség, ha mondjuk készülődés közben videót szeretnél nézni.

Mérete: 20 cm ×7.5 cm × 25.5 cm

8 készleten

Rendszerezők nappaliba, dolgozószobába:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemüvegtartó állvány | Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz