Szénszűrő filter készlet (4db)

4,224 Ft Áfát tartalmaz

Az szénszűrő filter készlet igazán hasznos, ha célod, hogy zöldségeid és gyümölcseid frissek maradjanak. Az aktív szénszűrő elnyeli az etilén-gázt, lelassítja az rothadási folyamatot, és hosszabb ideig frissen tartja a termékeket. A szűrő 90 napig használható, utána érdemes cserélni. A négy darabos csomag körülbelül egy évig kitartó társad marad az ételtárolásnál.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 11145300 Kategóriák: ,

Szénszűrő filter

A szénszűrő filter király megoldás, ha sokszor kerülsz olyan helyzetbe, hogy megrohadnak a zöldségeid és gyümölcseid és azon kapod magad, hogy megint a kukába hajítod őket. Ezzel a megoldással pénzt is spórolhatsz hiszen, nem kell tonnaszámra vásárolnod újra meg újra az élelmiszereket. A csomag 4 darabot tartalmaz, amely 12 hónapig segítségedre lehet a frissen tartásban.

Gyakran előfordul, hogy több élelmiszert vásárolunk, mint amennyire szükségünk van. Ilyenkor nem tudjuk elfogyasztani az összeset, ezért elfonnyadnak a gyümölcsök és megrohadnak a zöldségek. Emiatt egyszerre dobhatjuk is ki őket a kukába. Azonban másrészről, az sem megoldás, ha magunkra kényszerítjük az ételeket, csak azért, hogy ne kelljen kihajítani őket.

A  szénszűrő filter segítségével, a gyümölcsök és a zöldségek napokkal tovább megőrzik frissességüket, így megkímélheted magad a bűntudattól amiatt, hogy a szemétbe dobtad a drága ételeket.

A szénszűrő filter elnyeli a keletkező etilént, amely az anyagcsere folyamatokban résztvevő szerves molekula és közvetetten felelős az erjedési folyamatok elindulásáért. Például az alma, a barack és az avokádó nagyobb belső etilénkoncentrációval bír, tehát érdemes az ilyen típusú gyümölcsök mellé betenni a szénszűrőt.

A szénszűrő filter akár 90 napig is használható, utána érdemes cserélni.

A négy darabos csomag körülbelül egy évig kitartó társad marad az ételtárolásnál.

A 13,5 x 17,8 x 24,1 cm méretű tartály gond nélkül elfér a hűtőszekrény bármelyik pontján.

A frissentartó termékcsaládba tartoznak még:

Frissentartók filterrel:

Fűszer tartó hűtőrendszerező, szénszűrő nélkül:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szénszűrő filter készlet (4db)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük