Skip to content

Szénszűrő filter készlet (4db)

4,477 Ft Áfát tartalmaz

Az szénszűrő filter készlet igazán hasznos, ha célod, hogy zöldségeid és gyümölcseid frissek maradjanak. Az aktív szénszűrő elnyeli az etilén-gázt, lelassítja az rothadási folyamatot, és hosszabb ideig frissen tartja a termékeket. A szűrő 90 napig használható, utána érdemes cserélni. A négy darabos csomag körülbelül egy évig kitartó társad marad az ételtárolásnál.

3 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 11145300 Kategóriák: ,

Szénszűrő filter

A szénszűrő filter király megoldás, ha sokszor kerülsz olyan helyzetbe, hogy megrohadnak a zöldségeid és gyümölcseid és azon kapod magad, hogy megint a kukába hajítod őket. Ezzel a megoldással pénzt is spórolhatsz hiszen, nem kell tonnaszámra vásárolnod újra meg újra az élelmiszereket. A csomag 4 darabot tartalmaz, amely 12 hónapig segítségedre lehet a frissen tartásban.

Gyakran előfordul, hogy több élelmiszert vásárolunk, mint amennyire szükségünk van. Ilyenkor nem tudjuk elfogyasztani az összeset, ezért elfonnyadnak a gyümölcsök és megrohadnak a zöldségek. Emiatt egyszerre dobhatjuk is ki őket a kukába. Azonban másrészről, az sem megoldás, ha magunkra kényszerítjük az ételeket, csak azért, hogy ne kelljen kihajítani őket.

A  szénszűrő filter segítségével, a gyümölcsök és a zöldségek napokkal tovább megőrzik frissességüket, így megkímélheted magad a bűntudattól amiatt, hogy a szemétbe dobtad a drága ételeket.

A szénszűrő filter elnyeli a keletkező etilént, amely az anyagcsere folyamatokban résztvevő szerves molekula és közvetetten felelős az erjedési folyamatok elindulásáért. Például az alma, a barack és az avokádó nagyobb belső etilénkoncentrációval bír, tehát érdemes az ilyen típusú gyümölcsök mellé betenni a szénszűrőt.

A szénszűrő filter akár 90 napig is használható, utána érdemes cserélni.

A négy darabos csomag körülbelül egy évig kitartó társad marad az ételtárolásnál.

A 13,5 x 17,8 x 24,1 cm méretű tartály gond nélkül elfér a hűtőszekrény bármelyik pontján.

A frissentartó termékcsaládba tartoznak még:

Frissentartók filterrel:

Fűszer tartó hűtőrendszerező, szénszűrő nélkül:

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szénszűrő filter készlet (4db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz