Skip to content

Szilárd szappan mosogatáshoz

3,180 Ft Áfát tartalmaz

Az Andrée Jardin hulladékmentes család most bővült egy környezetbarát, grapefruit illatú szilárd szappannal. A marseille szappanok organikus olíva olajból, ecetből és más természetes anyagokból készülnek. Egyik előnye, hogy remekül zsírtalanítja az edényeket, miközben bőrbarát. 

Magas növényi alapanyag-tartalma miatt, nem hagy vegyszeres maradványokat az edényeken.

Használat:

  • Dörzsölj a szappanhoz egy szivacsot vagy kefét, hogy hab képződjön
  • Majd súrolhatod is az edényeket.

Elfogyott

Szilárd szappan mosogatáshoz

Ez a szilárd szappan nem mondható kifejezetten hagyományos mosogatószernek. A különleges termékeiről ismert  francia gyártó, Andrée Jardin terméke üde színfoltot alkotott a tisztítószerek világában. 

Az egyedi illatának köszönhetően élmény vele a mosogatás. A lágy grapefruit illat üdítően hat az emberre. Illatanyagainak köszönhetően a szilárd szappan akár illatosítóként is funkcionálhat. 

Ha egy hosszú napot követően a mosogatás már csak a kötelező házimunkák egyike számodra, akkor válaszd a mosogatószappant. A szilárd szappan és az intenzív illatanyagok hatására kedvet kaphatsz a mosogatáshoz.

A kézi mosogatást választók számára a szappan könnyedén a szivacsra juttatható. Kis nedvesség hatására is lágy állagúvá válik. Nedvesítsd meg a szappan felületét, majd gyengéden dörzsöld hozzá mosogatókefédet vagy szivacsodat és a keletkező habbal pedig már kezdheted is a mosogatást. Folyékony változattal szemben a szilárd szappan összetétele rendkívül természetes, így edények mosogatásához kiváló választás, ha elkerülnéd a vegyszereket. Zsíroldó hatása ugyanakkor rendkívül aktív, így nyom nélkül eltávolítja a makacs ételmaradékokat és a foltokat.

A szelektív hulladékgyűjtést követően nem hagy maga után hulladékot, így nem keletkezik fölösleges flakon, amelyből csak plusz víz felhasználásával lehet kiöblíteni a mosogatószert. Illetve a folyékony változatával ellentétben a szilárd szappan teljes mértékben felhasználható, így nem vész kárba.

További zero waste alternatívák:

Zsákok:

Gyümölcssapka:

Stasher hűtőtasak:

Méhviaszos kendő:

Szilikon tető:

Mosogatás:

 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szilárd szappan mosogatáshoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz