Szilikon wc kefe és tartó (nem kefe) | fekete/fehér – zero waste

16,335 Ft Áfát tartalmaz

Nincsen többé baktériumoktól szennyezett wc kefe! A dán gyártású szilikon wc kefe, ami nem is kefe igazából ezt próbálja orvosolni. Ez az ultra higiénikus szilikon wc tisztító a baktériumoktól szennyezett wc kefét váltja ki. A hagyományos WC-kefék szennyeződéseket és folyadékot tartanak magukban. Sörtéik nem higiénikusak és elhasználódnak.

Az ultra higiénikus wc tisztító feje a legmagasabb minőségű szilikonból készült, melynek bordázott a felülete. A fejnek a rugalmassága és az alakja kifejezetten annak a céljából lett kialakítva, hogy még a legmakacsabb szennyeződéseket is képes legyen lesúrolni a wc felületéről. Mindössze egy gyors öblítésre van szükséged használat után, mivel ez a fajta szilikon nagyon csúszós, így nem tapad meg rajta a szennyeződés. A bordázatban sem marad meg a baktérium, ha vizes, egyszerűen lecsusszan róla minden.

A Szilikon wc kefe nem kefe természetesen. Ugyan megvannak a funkcióbeli hasonlóságok, mégis jobb, higiénikusabb és hosszabb ideig lehet használni, tehát zero waste is. Hiszen a hagyományos wc kefét érdemes legalább 2-3 havonta cserélni.

Tulajdonságai:

Könnyen ki tudja tisztítani a legnehezebben elérhető helyeket, amit egy átlagos wc kefe meg sem közelít.

Megakadályozza, hogy a szennyeződés újra kialakuljon.

Könnyű tisztítani.

Nem tapad meg rajta a baktérium.

Ultra higiénikus.

Stílusos és funkcionális dizájn.

Rozsdamentes acélból készült a nyele

Méret: 38 x 12 x 12 cm

Az otthonod a legjobbat érdemli!

7 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 30001-05 Kategóriák: , , ,

Szilikon wc kefe

A szilikon WC “kefe” egy innovatív megoldása a toalett takarításának, hiszen eltér a megszokott kefétől, amely a eddig tősgyökeres része volt a háztartásunknak. Ennek az újszerű terméknek rengeteg előnye van. A szilikon kefék nemcsak esztétikusabban néznek ki, mint a műanyag sörtés kefék, de könnyebben is tisztíthatók, és kevésbé telepednek meg rajta a baktériumok. Tudósok is bebizonyították, hogy egészségügyi szempontból sokkal jobb vétel lehet számodra a kefe szilikon változata. Jeremiah Johnson, PhD, a Tennessee-Knoxville-i Egyetem mikrobiológiával foglalkozó professzora szerint a szilikon kevésbé vonzza a mikroorganizmusokat (értsd: rossz baktériumok, beleértve az E. colit), mint a műanyag, mivel a szilikon nem porózus, és ellenáll a szerves anyagok felhalmozódásának, amelyek gyakran megtelepszenek a toaletten. Ezért is használnak többször szilikon anyagú eszközöket az orvostudományban is. Mi több mivel a szilikon sokkal gyorsabban szárad, mint a műanyag, kisebb valószínűséggel fognak felhalmozódni a mikrobák.

Emellett a szilikon könnyebben és alaposabban tisztítható, mint a műanyaggal sörtéjű kefék, ami nyilvánvalóan egészségügyi szempontból egy tisztább fürdőszobai környezetet eredményez. Például a legtöbb szilikon behelyezhető a mosogatógépbe, és még főzhető is. Ez még tovább csökkentené a mikroorganizmusok számát, és ezt valószínűleg nem teheted meg egy hagyományos kefével, mivel a műanyagok különösen érzékenyek a vegyi anyagokra és a fizikai igénybevételre.

Ezek olyan szempontok, amelyek miatt érdemes lecserélni a hagyományos műanyagszálas wc kefédet a szilikonból készült verzióra.

Más hasznos fürdőszobai termékek:

Telefon és wc papír tartó állvány.

A szilikon wc kefe három színű tartóval vásárolható meg:

WC papír tartó és szilikon WC kefe
Szilikon WC kefe (fekete)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szilikon wc kefe és tartó (nem kefe) | fekete/fehér – zero waste” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük