Skip to content

Szilikon wc kefe és tartó (nem kefe) | fekete/fehér – zero waste

19,069 Ft Áfát tartalmaz

Nincsen többé baktériumoktól szennyezett wc kefe! A dán gyártású szilikon wc kefe, ami nem is kefe igazából ezt próbálja orvosolni. Ez az ultra higiénikus szilikon wc tisztító a baktériumoktól szennyezett wc kefét váltja ki. A hagyományos WC-kefék szennyeződéseket és folyadékot tartanak magukban. Sörtéik nem higiénikusak és elhasználódnak.

Az ultra higiénikus wc tisztító feje a legmagasabb minőségű szilikonból készült, melynek bordázott a felülete. A fejnek a rugalmassága és az alakja kifejezetten annak a céljából lett kialakítva, hogy még a legmakacsabb szennyeződéseket is képes legyen lesúrolni a wc felületéről. Mindössze egy gyors öblítésre van szükséged használat után, mivel ez a fajta szilikon nagyon csúszós, így nem tapad meg rajta a szennyeződés. A bordázatban sem marad meg a baktérium, ha vizes, egyszerűen lecsusszan róla minden.

A Szilikon wc kefe nem kefe természetesen. Ugyan megvannak a funkcióbeli hasonlóságok, mégis jobb, higiénikusabb és hosszabb ideig lehet használni, tehát zero waste is. Hiszen a hagyományos wc kefét érdemes legalább 2-3 havonta cserélni.

Tulajdonságai:

 • Könnyen ki tudja tisztítani a legnehezebben elérhető helyeket, amit egy átlagos wc kefe meg sem közelít.
 • Megakadályozza, hogy a szennyeződés újra kialakuljon.
 • Könnyű tisztítani.
 • Nem tapad meg rajta a baktérium.
 • Ultra higiénikus.
 • Stílusos és funkcionális dizájn.
 • Rozsdamentes acélból készült a nyele

Méret: 38 x 12 x 12 cm

Az otthonod a legjobbat érdemli!

Elfogyott

Cikkszám: 30001-05 Kategóriák: , , , ,

Szilikon wc kefe

A szilikon wc kefe, ami igazából nem is kefe, egy kicsit más, mint a megszokott wc kefe. Valóban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ami most van otthon, jobb lenne, csak azt szoktuk meg. Egészen eddig!

A szilikon WC “kefe” egy innovatív megoldása a toalett takarításának, hiszen eltér a megszokott kefétől, amely a eddig tősgyökeres része volt a háztartásunknak. Ennek az újszerű terméknek rengeteg előnye van. A szilikon kefék nemcsak esztétikusabban néznek ki, mint a műanyag sörtés kefék, de könnyebben is tisztíthatók, és kevésbé telepednek meg rajta a baktériumok. Tudósok is bebizonyították, hogy egészségügyi szempontból sokkal jobb vétel lehet számodra a kefe szilikon változata. Jeremiah Johnson, PhD, a Tennessee-Knoxville-i Egyetem mikrobiológiával foglalkozó professzora szerint a szilikon kevésbé vonzza a mikroorganizmusokat (értsd: rossz baktériumok, beleértve az E. colit), mint a műanyag, mivel a szilikon nem porózus, és ellenáll a szerves anyagok felhalmozódásának, amelyek gyakran megtelepszenek a toaletten. Ezért is használnak többször szilikon anyagú eszközöket az orvostudományban is. Mi több mivel a szilikon sokkal gyorsabban szárad, mint a műanyag, kisebb valószínűséggel fognak felhalmozódni a mikrobák.

Emellett a szilikon könnyebben és alaposabban tisztítható, mint a műanyaggal sörtéjű kefék, ami nyilvánvalóan egészségügyi szempontból egy tisztább fürdőszobai környezetet eredményez. Például a legtöbb szilikon behelyezhető a mosogatógépbe, és még főzhető is. Ez még tovább csökkentené a mikroorganizmusok számát, és ezt valószínűleg nem teheted meg egy hagyományos kefével, mivel a műanyagok különösen érzékenyek a vegyi anyagokra és a fizikai igénybevételre.

Ezek olyan szempontok, amelyek miatt érdemes lecserélni a hagyományos műanyagszálas wc kefédet a szilikonból készült verzióra.

Más hasznos fürdőszobai termékek:

Szilikon wc tisztító tulajdonságai:

 • Könnyen ki tudja tisztítani a legnehezebben elérhető helyeket, amit egy átlagos wc kefe meg sem közelít.
 • Megakadályozza, hogy a szennyeződés újra kialakuljon.
 • Könnyű tisztítani.
 • Nem tapad meg rajta a baktérium.
 • Ultra higiénikus.
 • Stílusos és funkcionális dizájn.
 • Rozsdamentes acélből készült a nyele
 • Méret: 38 x 12 x 12 cm

Az otthonod a legjobbat érdemli!

Tudtad, hogy a hagyományos wc kefét 2-3 havonta azért illik lecserélni? A csere nélkül viszont igazából csak a baktériummal szennyezett kefét törölgeted a wc-den? Ha pedig lecseréled viszonylag gyakran, akkor mennyi szemetet is spórolhatnál, ha csak egy szilikon wc kefét vennél helyette, ami évekig is jó? Hosszútávon nem csupán visszahozza az árát, de kevesebb szemetet is termelsz!

A szilikon wc tisztító három színű tartóval vásárolható meg:

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szilikon wc kefe és tartó (nem kefe) | fekete/fehér – zero waste” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz