Skip to content
60%

Tálaló deszka bambusz, gyümölcs, sonka és sajttál – ezüst, művészgyanta

10,000 Ft Áfát tartalmaz

A bambusz Tálaló deszka környezetbarát természetes anyagát jól kiegészíti az egyedi motívumokkal díszített művészgyanta dekoráció. A resinart deszka felülete sokoldalúan használható hideg előételek kínálására, akár sajttál vagy gyümölcstálként is.

Minden darab egyedileg kézzel készül, ezért apró eltérések lehetnek a mintázatában,éppen ez a különlegessége teszi bármelyik aztalt ünnepivé. A Bemutatóteremben személyesen is lehet nézelődni.

Kifutó termékeink csak a készlet erejéig elérhetőek!

Erős igénybevételnek, forró edények alá nem ajánlott.

1 készleten

Cikkszám: 1000 Kategóriák: , , ,

Tálaló deszka, sajttál és gyümik egy helyen

A tálaló deszka ékszerköve lehet az asztalodnak, amikor vendégek jönnek hozzátok. Rakhatsz rá gyümölcsöt, sajtokat, felvágottakat is.

Használaton kívül csodás kiegészítője lesz konyhádnak, mindig egy kicsit nyugodtabb helyre visz majd el a képzeletedben.

A bambusz tálca környezetbarát természetes anyagát jól kiegészíti az egyedi motívumokkal díszített művészgyanta dekoráció.

Minden darab egyedileg kézzel készül, ezért apró eltérések lehetnek a mintázatában. Éppen ez a különlegessége teszi bármelyik asztalt ünnepivé.

Erős igénybevételnek, forró edények alá nem ajánlott.

Mérete: 45 x 25 x 2,5 cm

Resinart alkotások a webáruházban:

Művészről: Lisztik Brigitta festőművész

A tálaló készlet készítője Lisztik Brigitta Mercédesz, gyanta művészettel és festészettel foglalkozik. A kézműves alkotómunka Brigitta szerint az önkifejezés legjobb formája. A képek azzal a céllal készülnek, hogy gondolatokat, érzelmeket váltsak ki az emberekből. Alkotásaival így kiszabadulhat mindenki egy kicsit a mindennapi gondok fogságából.

A resinart és a művészgyanta segítségével szavak nélkül kifejezésre tudja juttatni, láthatóvá tudja tenni az érzelmeket, megmutathatja a világ sokszínűségét ahogyan ő látja és érzékeli.

Az újdonságokkal való kísérletezés, mint az akril folyatásos technika és az absztrakt festészet ötvözése, valamint az új módszerek kipróbálása mint a resinart azaz a gyanta művészet, pedig lehetőséget adnak a folyamatos fejlődésre a festőművész számára.

A resin (gyanta) magasfényű kemény felületével, valamint csodás szín és egyedi formavilágával különleges alkotás hozható létre. Könnyen kombinálható más anyagokkal (pl.:ásványokkal, kőzetekkel) ami segítségével művészi módon jeleníthetőek meg a természet szépségei.

Ez az anyag itthon és külföldön is ritkaságnak számít.

Rendszerezéssel, egy kis tudatossággal pedig könnyen átláthatóvá teheted az otthonodat, így önmagad belső egyensúlya jobban kialakul.

Ezzel a tálaló deszkával pedig a praktikum és az esztétika találkozik, ami különlegessé, harmónikussá teheti a mindennapjaidat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tálaló deszka bambusz, gyümölcs, sonka és sajttál – ezüst, művészgyanta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz