Skip to content
23%

Szövet tároló láda | szürke | ülőkés

12,320 Ft Áfát tartalmaz

A szövet tároló láda egy ottomán, amely egyszerre praktikus tároló és minimalista bútor is egyben. A strapabíró anyaghasználatnak köszönhetően akár plusz ülőalkalmatosságként is igénybe vehető, miközben elnyeli a kevésbé esztétikus vagy éppen használaton kívül eső tárgyakat. Előszobában tárolhatsz benne cipőket, gyermekszobában plüssöket és egyéb játékokat, a nappaliban pedig akár az ágyneműknek, párnáknak is megfelelő tároló lehet.
Mérete: 37.5 x 76.2 x 35 cm

Kifutó termékeink csak a készlet erejéig elérhetőek!

 

3 készleten

Szövet tároló láda

A szövet tároló láda 2 dolgot is kínál egyben, hiszen takarók, ágyneműk, párnák tárolására is alkalmas, illetve ülőkeként is funkciónál.

További gardrób rendszerezők:

Fiókos tároláshoz:

Gardrób kiegészítők:A vákuumzsák mellett a sáltartó is egy remek gardrób rendszerezési megoldás.

The Home Edit:

Újrahasznosított kosarak:

Újrahasznosított tető:

Újrahasznosított címke:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyed rendszerezésében és a praktikus tárolás kialakításában.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szövet tároló láda | szürke | ülőkés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz