Táska akasztó S kampó | The Home Edit kollekció

2,024 Ft Áfát tartalmaz

Ha rendszerezésről beszélünk, a The Home Edit márka meghódította az egész világot. Az iDesignnal való kollaboráció keretében pedig megalkották a táska akasztó egyik darabját. A kampó segítségével úgy is tárolhatod a kézi táskáidat, hogy nem rakod azokat a földre, emellett könnyű hozzáférhetőséget is biztosít a gardróbban. A kampó egyik felét kedved szerint tudod forgatni. Anyaga rendkívül strapabíró BPA mentes műanyag.

14 készleten (utánrendelhető)

Táska akasztó

A táska akasztó, ahogy a nevéből is kiderül az akasztós szekrények egy nagyon hasznos kiegészítője lehet. Táskáid állapotának megőrzése érdekében azokat felakasztva érdemes tárolni.

További gardrób rendszerezők:

Fiókos tároláshoz:

Gardrób kiegészítők:A táska akasztó mellett a sáltartó is szuper lehet akasztó szekrénybe.

The Home Edit:

Újrahasznosított kosarak:

Újrahasznosított tető:

Újrahasznosított címke:

The Home Edit x iDesign

Clea és Joanna, kaliforniai születésű lányok hozták létre a The Home Edit nevű márkát, mely világszerte hatalmas sikert aratott az otthonszervezés témájában. Az Idesign tette lehetővé, hogy létre tudják hozni a több kollekciós tároló repertoárt. A lányok több éves barátság után kezdték kiépíteni a márkát, így végül a baráti kötelék üzleti partnerséggé alakult át. A The Home Edit elindulásának célja az volt, hogy újragondolják a hagyományos rendszerezést. Innovatív kialakítás és letisztultság jellemzi a The Home Edit által megtervezett rendszerezőket. Legyen szó kamráról, konyháról, gardróbról vagy fürdőszobáról, vagy smink asztalról, az akril, átlátszó tárolók bármely térségben pompásan fognak mutatni. A legnagyobb áttörést talán az elől nyitott kamra tároló hozta a lányoknak, hiszen egymásra helyezhető tulajdonságának köszönhetően egy tökéletes moduláris rendszert tudsz létrehozni a zacskós élelmiszerek tárolására. Bár minden projekt a funkcionális rendszerekben gyökerezik, amelyek hosszú távon fenntarthatók, ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetnek a tér vizuális átalakítására, és egyéniségük stilizált esztétikájának hozzáadására is.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Táska akasztó S kampó | The Home Edit kollekció” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük