Teatartó doboz – átlátszó

9,240 Ft Áfát tartalmaz

A teásdoboz 8 osztott rekeszében akár 100 teafiltert is tárolhatsz.

A teatartó doboz csuklós fedővel rendelkezik, könnyen kinyitható.

Tartós, tiszta, átlátszó és törés álló műanyagból készült, BPA mentes.

Így mindig láthatod, hogy mennyi teafilter van a kedvenc teádból!

7 készleten (utánrendelhető)

A teatartó doboz

Ha nálatok is sokféle tea fogy, akkor ezt a teás dobozt imádni fogjátok! Az InterDesign filteres teatartó doboz átlátszó műanyagból készült és 8 rekeszre osztott. 

A rekeszek mérete akkora, hogy függőlegesen, állítva pontosan elférnek benne a teafilterek. Rekeszenként 12-20 darab teafiltert tudsz benne elhelyezni, attól függően, hogy hány gramm teát tartalmaznak. Ha néhány filtert “fejjel lefelé” helyezel a sorba, akkor helyet spórolhatsz, hiszen általában a teafilterek alsó fele hasasabb.

A teafilter tartó doboz így akár 100-160 filternyi teát is elnyel: 8 papírdoboz mínusz! Míg a teásdobozok eredeti csomagolása idővel elrongyolódik, a filterek meggyűrődnek, éri őket a konyha gőze, párája, addig ebben a teatartó dobozban épségben és esztétikusan tárolhatod őket. A rendszerezett filterek látványa egyébként sem utolsó: ha minden nap teáztok, akkor simán kint maradhat és a konyhapultod éke lehet.

A méretéből adódóan a család teljes teakészletét elnyeli, nem kell a maradékokat a szekrényben őrizgetni és jó támpont ahhoz is, hogy ne vásároljátok túl magatokat teából. Elég sok fa vagy fém teatartó doboz kapható, de ezeket mindig ki kell nyitni, ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen filtereitek vannak. Az átlátszó, tartós műanyag doboznál egy pillantással felmérheted, hogy hogyan állnak a készletek, ráadásul könnyebben tisztán tartható, mint a fa teafilter tartók.

Szerezz be egy teatartó dobozt, felejtsd el a papírdobozok káoszát: élvezd a forró és hideg teákat télen-nyáron!

Teatartó doboz használatban:

Tömeg 0.6 kg
Méretek 27.5 × 18.5 × 9.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Teatartó doboz – átlátszó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…