Telefon-és WC papír tartó I Falra szerelhető

4,810 Ft Áfát tartalmaz

A beépített wc papír-és telefontartó polc egy elengedhetetlen része a fürdőszobádnak, hiszen helyet biztosít a wc papír mellett a telefonodnak, kulcsodnak vagy más apró kiegészítőnek. Nem kell aggódnod, hogy nem marad helyed a wc mellett a padlón a kefének vag egyéb tisztító eszköznek, hiszen a termék falra helyezhető és kompakt. Sima és lapos felületeken, mint a csempe, üveg, tükör, melamin bevonatú fal, a vákuumtömítésnek köszönhetően biztonságosan fennmarad. Bármely méretű WC papír bele tud illeszkedni a tartóba, anélkül, hogy megakadna a papír, emellett könnyen újratölthető. Elhelyezéséhez nincs szükséged semmilyen szerszámra, és a tartó levételekor sem marad semmiféle kár a falon. Továbbá, az alsó wc papír tartó akasztó eltávolítható, így használhatod a terméket sima fürdőszoba polcként is.

Beépített polc WC papírnak és egyéb kiegészítőnek: Elegáns, kompakt fürdőszobai tároló és polc nemcsak WC papírnak, hanem akár telefonnak, szemüvegnek, kisebb könyvnek, kulcsnak és apró tartozékoknak.

Nagyméretű WC papírnak is: Gyorsan és könnyen újratölthető, még a nagyobb WC papír is elfér rajta.

Könnyű felszerelés, szerszámot nem igényel: Bármely sima felületen a vákuumtömítésnek köszönhetően évekig fennmaradt a falon. A sure-lock technológiának köszönhetően felhelyezése egyszerű, nem teszi tönkre a fal felületét sem.

Rozsdamentes és strapabíró: Hosszú életű, vízzel érintkezve sem rozsdásodik. Hűséges társad lesz a fürdőszobában.

Mérete: 15,6 cm x 10,5 cm x 8,6 cm

Elfogyott

Cikkszám: 1014159-660 Kategóriák: , , , ,

További WC papír tartó alternatívák:

Falra szerelhető:

WC papír tartó állványok:

Kiegészítők WC-be:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Telefon-és WC papír tartó I Falra szerelhető” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük