32%

Tésztaszűrő – összehajtható – szilikon – OXO

13,728 Ft 9,360 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO összahajtható szilikon tésztaszűrő egyszerűen fantasztikus. Amikor használod tészta szűréséhez, saláta megmosáshoz, vagy egyéb gyümölcsök átmosásához, akkor gyorsan kipattintod és már használhatod is. Azonban mivel a tésztaszűrő formája annyira idegesítő, nehéz tárolni, lehetetlen néha helyet találni neki, ezért amikor megszáradt, már hajthatod is össze és mehet a fiókba. Ha nagyon rendezetett akarsz lenni még berakhatod a Tepsitárolóba vagy akár a Serpenyőtartóba is, hogy még kevesebb helyet fogjlaljon el és még kevesebbszer zavarjon téged a szekrényben amikor nincsen rá szükség.

Sokoldalúan használhatod a konyhai munkálatok közben is.

A talpai is szuperek, hiszen nem érintkezik az alja közvetlenül a felülettel. Mosás után még akár hagyhatod, hogy biztosan lecsöpögjön róla az összes felesleges víz. Az oldalsó lyukaknak köszönhetően gyorsan kifolyik belőle a víz.

A tésztaszűrő mosogatógépben tisztítható.

Hőálló szilikon.

2 készleten

Összehajtható tésztaszűrő

Amikor rendszerezed a konyhádat vannak olyan eszközök, melyek könnyen megtalálják a helyüket. Az evőeszközök egy fiókba mennek, általában a legfelső fiókba. Szép, praktikus evőeszköztartóba teszed őked, megcsodálod a remekművedet, majd becsukod a fiókodat.

Aztán ahogy haladsz tovább a folyamaton egyszercsak eljutsz a tésztaszűrő-tálak-keverőedények kombóig. Ott elkezdesz sakkozni,hogy melyik edény melyikbe illik bele leginkább, hogyan is pakoljad egymásra helyes sorrendben a dolgokat. Majd ha ez a kupac megvan, következhet az, hogy milyen nagy szekrénybe tedd bele őket, ahol ez a toronyremekmű megállja a helyét.

Ezzel szemben ha az Összehajtható tésztaszűrő lesz az otthonod új lakója, akkor ebből a tetrisz buliból simán kihagyhatod a szűrődet. Egyszerűen összehajtod és berakod egy olyan őt megillető helyre, ahol nem kell folyamatosan pakolgatnod. Akár állíthatod is, de el is fektetheted. Ahogyan tetszik, praktikus és ahogyan befér a szekrényekbe. A tésztaszűrő egy praktikus hozzátartozója lesz a konyhádnak 🙂

Méretek 25 × 32.5 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tésztaszűrő – összehajtható – szilikon – OXO” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…