Cipzáras textil tároló doboz szett ruháknak (2db)

3,600 Ft Áfát tartalmaz

A cipzáras textil tároló doboz szett ruháknak 2 darabos szettben kapható termék. A praktikus cipzáras zárásnak köszönhetően sem a szennyeződés, sem a por nem tehet kárt ruháidban. Ideális választás, ha aktuálisan nem használt ruháidat szeretnéd biztonságosan tárolni. Mérete: 40.6 x 30.4 x 20.3 cm

Elfogyott

Textil tároló doboz

A textil tároló doboz egy könnyű tárolást biztosít a szezonon kívüli ruháknak.

További gardrób rendszerezők:

Fiókos tároláshoz:

Gardrób kiegészítők:A vákuumzsák mellett a sáltartó is egy remek gardrób rendszerezési megoldás.

The Home Edit:

Újrahasznosított kosarak:

Újrahasznosított tető:

Újrahasznosított címke:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyed rendszerezésében és a praktikus tárolás kialakításában.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cipzáras textil tároló doboz szett ruháknak (2db)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.