Skip to content

Tollseprű – strucc tollból – 70 cm (közepes)

16,112 Ft Áfát tartalmaz

A tollseprű 70 cm hosszúságú. Nyelét prémium minőségű bükkfából fabrikálták. Tollai valódi strucctollak. A tollak statikusan töltött állapotuknak köszönhetően könnyen begyűjtik a port. Feje puha tapintású és bátran használható bármilyen felület tisztításához. Tisztítása egyszerű: öblítsd le langyos vízzel, majd hagyd magában megszáradni. Ergonomikus kialakítású nyele remekül illeszkedik a tenyérbe, ennek köszönhetően csuklónk és kezünk kevésbé fárad el.

Több méretben is kapható.

5 készleten

Strucc toll seprű

Tartsd tisztán az otthonodat egy olyan tollseprű segítségével, amit élvezet takarítás közben a kezedben fogni! 

A manufakturális keretek között megálmodott kézzel készített portörlő, mondhatni képzőművészeti remekműnek tekinthető. Egy környezetkímélő, szép tollseprű, aminek természetes eleganciája, időtlen, letisztult stílusa a 20. század elejének autentikus mivoltját idézi. 

Az Andée Jardin márka által megálmodott kiegészítő nem csupán tartós és hatékony, de egy modern otthon látképébe is beleillik, miközben öröm ránézni. A strucctollas portörlő, egy olyan takarítóeszköz, ami a mindennapi háztartási feladatokhoz egy kis csillogást ad. 

Egy minőségi tollseprű, amit prémium minőségű anyagok gondos összeválogatásával terveztek meg. Bükkfából készült nyele strapabíró és ergonomikus kialakítású, ami megakadályozza, hogy a kezed elfáradjon takarítás közben. A tollseprű dús feje, már elhullajtott strucctollakból készült, amelyek egyenesen a dél-afrikai szavannákról származnak. A tollakban gazdag pamacs statikus töltéseket gerjeszt és magához vonzza a szemcséket, miközben letörlöd a felületeket. Emellett, végre búcsút mondhatsz a sérüléseknek, amiket a szintetikus portalanítok okoznak takarítás közben. Ugyanis a tollak puhasága biztonságos, karcmentes használatot tesz lehetővé, megóvva a puha felületeket takarítás közben. 

További eszközök takarításhoz:

Andrée Jardin, a francia manufaktúra

A műanyag megjelenésével és a globalizációval olyan párizsi áruk, mint a hajkefe, WC-kefe, fogkefe, sminkecset, ruhakefe, tisztítókefe és seprű elvesztették értéküket. Manapság nehéz találni autentikus seprűt, kézkefét, mi több valódi porkefét. Annak érdekében, hogy megváltoztassák ezt a szomorú helyzetet, Jean-Baptiste és François-Marie, újra piacra dobták a legendás keféket francia bükkfa betéttel. Igazi kefék, amelyek természetesek és tartósak! Csak a legkiválóbb francia kézművesekkel dolgoznak, az egyedi és kimagasló hagyományok igazi őrei. Gyártási módszereik kis tételekben történnek. Meggyőződésük, hogy ez a legjobb módja az ázsiai import és az eldobható törlőkendők elleni küzdelemnek. Mottójuk: az egyszerűség, minőség, fenntarthatóság. A kefék tökéletesen védik és tisztítják a padlót, valamint az értékes anyagokból készült anyagokat: természetes kő, terrakotta, polírozott beton, mozaik, értékes fa padlók. Az Andrée Jardin termékek beszerzésével valódi értelmet nyer a vásárlásod. Mondj nemet a rengeteg hulladékra, az aprócikkekre és a megszegett ígéretekre! Seprűik és keféik valódi igényeknek felelnek meg. Andrée Jardinnak köszönhetően kikerül a seprű a szekrényedből!

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tollseprű – strucc tollból – 70 cm (közepes)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz