20%

Tosca acél kamra tároló kosár fa fogantyúval | Fehér | közepes

13,860 Ft Áfát tartalmaz

A Tosca acél kamra tároló kosár egy elegáns külsőt kölcsönöz otthonodnak. Bármilyen stílusba könnyedén beleolvad hiszen minimalista és letisztult kialakításának köszönhetően az élelmiszer tárolás nemcsak praktikus, de esztétikát teremtő folyamattá válik. Fa fogantyúja miatt hasonló árnyalatú fa bútorok mellé igazán dekoratív. Tárolhatsz benne zacskós élelmiszereket, amiket nem szoktál kicsomagolni, de zöldségek, gyümölcsök tárolásához is kitűnő választás.

Mérete: 35.5 cm × 22 cm × 15.5 cm

8 készleten

The Home Edit kollekció:

Kamratároló kosarak hagymának, burgonyának:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tosca acél kamra tároló kosár fa fogantyúval | Fehér | közepes” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük