30%

Tükrös polc | fekete kerettel | fém

33,580 Ft Áfát tartalmaz

Tükrös polc | fekete kerettel | fém maximalizálja a fürdőszobai, illetve előszobai tárolást az otthonodban. Ha nem szeretnéd, hogy láthatóak legyenek az intim higiéniai termékeid, a kozmetikai cikkeid, akkor erre tökéletes a tükrös polc. Előszobába is felszerelhető, hiszen jó, ha a lakáskulcs, pénztárca, napszemüveg és levelek nincsenek szem előtt. A polcnak 3 szintje van, amelyet egy tükör fed el, ezáltal rengeteg fürdőszobában tárolt terméket tudsz rápakolni a polcokra. Ez a fürdőszobai bútor szuperül feldobhatja az otthoni teret, hiszen modern és minimalista kialakítása remekül illik bármilyen lakberendezési stílushoz. Rozsdamentes bevonattal rendelkező acél polcok kb. 18,4 kg súlyt bírnak el.

Mérete: 30,48 cm x 13 cm x 61,6 cm

1 készleten

Tükrös polc

Az előszobai rendszerezés egyik legjobb alternatívája a tükrös polc. A tükör tökéletesen elfedi a kíváncsi szemek elől a 3 részes polc tartalmát. Egyszerűen csak fúrd fel és mondj búcsút a rendetlenségnek!

Előszoba kiegészítők:

Esernyőtartó:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tükrös polc | fekete kerettel | fém” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.