Skip to content

Újrahasznosított elöl nyitott műanyag tároló fogantyúval | nagy | fehér Eco

11,024 Ft Áfát tartalmaz

Ez a fogantyúval ellátott elöl nyitott tároló könnyen átlátható és egyszerűen mozgatható a lakás különböző helyiségeibe. Mélyebb fiókokból is könnyen kiemelhető. Méretei: 42,92 cm x 30,22 cm x 20,32 cm

Elfogyott

Cikkszám: 08681EU Kategória:

Műanyag tároló:

A műanyag tároló szuper kiegészítő lehet a mosókonyhádban, Vegyszerek, öblítők, szivacsok tárolására tökéletes.

További Eco termék:

Fürdőszobai tároló doboz | fehér | Eco6

Újrahasznosított műanyag tároló fogantyúval

Elől nyitott fürdőszobai tároló

Újrahasznosított tároló kosár

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Kövesd a Kívül Belül Boldogságot Facebookon is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újrahasznosított elöl nyitott műanyag tároló fogantyúval | nagy | fehér Eco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz