Skip to content

Unikornis kulacs | fekete | 475 ml

16,324 Ft Áfát tartalmaz

Az unikornis sport kulacs | fekete | 475 ml csillámos felületével fényt visz a mindennapjaidba. Ha unod a sablonos kiegészítőket, válts erre! A fekete mindenhez megy, így nem lesz gond, hogy illik-e majd Hozzád.

A fényes kulacs bármilyen italt 25 óráig tart hűtött állapotban, és 12 óráig melegen, hogy tovább tudd élvezni a hűsítő limonádé, vagy a forró tea kezdeti zamatát.

A kulacs légmentesen zár.

Tekintsd meg az összes többi Corkcicle termékét!

Elfogyott

Cikkszám: 2016ssd Kategória:

Corkcicle kulacs és termosz poharak

Élvezd kedvenc hideg vagy meleg italodat, bárhol, bármikor egy Corkcicle kulacs és termosz pohár társaságában! Ez a modern palack úgy lett megtervezve, hogy a lehető legkellemesebbé tegye italod fogyasztásának élményét.

A márka legfőbb célja az volt, hogy egy praktikus, modern, egyben vidám és művészi elemekkel megspékelt terméket hozzon létre, ami mosolyt csal az arcodra, ha ránézel. A Corkcicle nagy hangsúlyt fordított a fogyasztói igényekre a termékfejlesztés során, és végül egy olyan termék született, ami több mint egy szimpla kulacs és termosz pohár.

A szabadalmaztatott rozsdamentes acél struktúra külső bevonata lehetővé teszi a termék egyszerű használatát, és biztos fogást nyújt ivás közben. Attól sem kell félni, hogy nyitva hagyva véletlenül felborul és kiömlik az értékes folyadék, mert a talpa csúszásgátlóval van ellátva.

Emellett a belső részét hármas szigeteléssel vonták be, ami 25 órán át hűtött állapotban, és 12 órán át melegen tarthatja italaidat, hogy tovább tudd élvezni azok zamatát.

A kulacsoknak széles nyaka és gumigyűrűvel ellátott dugója légmentes záródást biztosít, mindamellett nagyon egyszerű inni belőle, és még a tisztítása is pofon egyszerű. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy semmiképpen se rakd mosogatógépbe!

Tehát ha szeretnél egy környezetbarát megoldást, ami hosszú ideig elkísér munkába, suliba, túrákra, kirándulásokra vagy a konditerembe, akkor szerezd be most a számodra megfelelő méretű és színű Corkcicle kulacsot és termosz poharat!

További kulacs alternatívák:

Termosz:

Rozsdamentes acél szívószál:

Corkcicle, a prémium kulacsok gyártója

A Corkcicle egy érdekes kifejezésnek hangzik első hallásra, azonban a márkanév, a cég első innovatív ötletét képviseli. Ki irányítja a hajót? Ben Hewitt 2011-ben létrehozott egy olyan terméket, amely lehűti a borokat, anélkül, hogy jégvödörrel kellene bajlódnod. Ez a parafadugó és a jégcsap koncepciók egyesülése. Egyszerű kialakítás és magasfokú funkcionalitás jellemzi, amely teljesen átalakította bennünk az alkoholos italok hűtésének fogalmát. 5 évvel később kiterjesztették a cég repertoárját kulacsokkal, poharakkal, táskákkal is. A márka magas minősége miatt a hírességek körében is népszerűvé vált, többek között Martha Stewart és Oprah háztartásában is megtalálhatóak a Corkcicle ikonikus darabjai. 

A Corkcicle egy olyan márka, melynek hallatán át fogod értékelni az italok zamatainak és aromáinak ízlelését. Folyamatosan növekvő barware és ivásra alkalmas terméksorozatukat az innovatív formatervezés ösztönzi, és arra törekszenek, hogy kielégítsék a személyes stílusigényeket, miközben csökkentik a bolygóra gyakorolt káros hatást. 

Ahogy a gyártó fejlődött és növekedett, küldetésük továbbra is ugyanaz maradt: minden kortyot élvezetessé varázsolni. Hogyan adhatunk értéket a mindennapi pillanatokhoz? Profiljuk a fenntarthatóság trendivé tétele, úgy próbálják szorgalmazni környezetünk védelmét, hogy a személyes stílusod sem megy a rovására. Ezek a kihívások motiválják és ösztönzik a floridai Corckcicle-t. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unikornis kulacs | fekete | 475 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz