Skip to content

Vágódeszka BIO (S méretű)

2,857 Ft Áfát tartalmaz

A vágódeszka bioalapú műanyagból, cukornád és északi fenyő faszálának keverékéből készült.

A vágódeszka tartós és könnyen tisztán tartható.

Többféle méretben is kapható.

A termék tisztitása mosogatógépben tanácsos.

Nem alkalmas forró serpenyők alátéteként.

Maximum 70 és minimum -40 °C-ot bír el.

1 készleten

Vágódeszka BIO (S méretű)

A Vágódeszka BIO (S méretű) remek kiegészítője lehet a konyhádnak. A termék BIO-alapú műanyagból készült, Finnországban, illetve anyaga a cukornád és az északi fenyő faszálának keverékéből készült.

Nincs párja ennek a vágódeszkának, a tisztaság, a kés karbantartása és – legyen legyünk őszinték – vonzereje szempontjából.

A vágódeszkák vitathatatlanul az egyik legfontosabb eszköz a konyhában – szinte lehetetlen főzni nélküle, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan fontos, hogy jól informáltak legyünk ezekkel kapcsolatban.

Ahhoz, hogy elkerüljük a vágódeszka csúszkálását, érdemes egy nedves papírtörlőt alárakni, ami megakadályozza, hogy szeletelés közben elmozduljon a munkafelület.

Rendkívül könnyen tisztítható. Mivel a termék egésze be van vonva egyfajta réteggel, ezért nem szívja be a vizet, mint más fából készült vágódeszkák.

Könnyen kezelhető, kényelmes természetes anyag, mely színt és meghittséget hoz a konyhádba, ugyanakkor strapabíró felületet szolgáltat, melyen élvezet vágni és szeletelni.

A vágódeszkát akár tálalótálcaként is használhatod sajtokhoz, húsokhoz vagy gyümölcsökhöz, zöldségekhez.

A vágódeszka egyik végébe fúrt rés segítségével felakaszthatod, ha úgy gondolod, hogy sok helyet foglal a konyhapulton.

További BIO konyhai eszköz alternatívák:

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Méretek15 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka BIO (S méretű)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz