Skip to content

Vízálló tároló doboz (közepes) V2

10,203 Ft Áfát tartalmaz

A Vízálló tároló doboz (közepes) (V2) kedvezőtlen körülményekkel rendelkező helyiségekben, mint például raktárban, nyaralóban, lakókocsiban, garázsban vagy a csónakban pompás eszközként szolgálhat. Tárolhatsz benne ruhákat, cipőket, gyümölcsöket, zöldségféléket, játékokat, horgászathoz is pompás segítségként szolgálhat. A garázsban felgyülemlett tárgyak egy helyen tartására a legpraktikusabb megoldás. A tárolódoboz kizárja a párát, a port és a bogarakat, kiválóan ellenáll a mindennapos igénybevételnek is. Ellenáll a magas hőmérsékleti változásoknak (-40 – +70 ° C), IP44 besorolással rendelkezik, tehát nedves területeken is megállja a helyét. Emellett az összes konyhai vegyi anyagnak is. A termék svéd gyártású újrahasznosítható műanyagból készült, magas ütés-és kopásállósággal bír. Ételek tárolására is alkalmas. A doboz légmentesen zár. Soha ne hagyjon gyermekeket felügyelet nélkül fulladásveszély miatt!

Belső méretek: 40,8 x 30,5 x 23,7 cm

Külső méretek: 50 x 40 x 27 cm

Elfogyott

Cikkszám: 3461050 Kategória:

Vízálló tároló doboz V család

Több méretben is kapható a vízálló tároló doboz.

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vízálló tároló doboz (közepes) V2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz