Skip to content

Zöldség / gyümölcs bevásárló zsák zsinóros (nagy)

2,968 Ft Áfát tartalmaz

A hálós gyümölcs és zöldség vászonzsák összehúzható zsinórral rendelkezik. A kenyérzsákhoz hasonlóan ezt is magaddal viheted a bevásárlásokhoz és vásárolhatsz benne gyümölcsöt és zöldséget, hogy csökkenteni tudd az egyszer használatos műanyag zacskók használatát, amit természetesen széttépsz és kidobsz amint a konyhapultodat éri az alma. Ezzel elindulhatsz a minimalizmus, a fenntartható élet a zero waste és az egyszer használatos műanyagmentes élet útján.

A bevásárlás során a pénztáros meg tudja állapítani, hogy mi van benne, a vásárlás egyre könnyebb a hálós gyümölcs vászonzsákkal.

Anyag: méltányos kereskedelemből (fair trade) származó, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biopamut.

Használat: gyümölcs, zöldség és nagyobb méretű termékek vásárlása és tárolása.

Komposztálható elhasználódás után

2 készleten

Gyümölcs és zöldség vásárlására alkalmas hálós vászonzsák

A bevásárló zsák alkamlas gyümölcs és zöldség vásárlásár is, hogy csökkentsd az egyszer használatos műanyag zacskók használatát.

Értelmezések:

Fairtrade: ez a védjegy a méltányos kereskedelemből származó termékeket minősíti. A címke tanúsítja, hogy az adott termék méltányos árakon, tisztességes munkakörülmények között lett előállítva, valamint kiegyensúlyozott kereskedelmi feltételeken alapuló gazdasági kapcsolatot is takar a fejlődő országok dolgozói és gazdálkodói között. Ilyen címkével ellátott termékek vásárlásával a fejlődő országok termelőinek segítesz a szegénység és egyenlőtlenségek leküzdésében.

GOTS: a Global Organic Textile Standard tanúsítvány igazolja, hogy a textilterméket ellenőrzött ökológiai gazdaságban állították elő, továbbá megfelel a szigorú környezeti és társadalmi előírásoknak is. Vagyis a gyapot termesztése ökológiai gazdaságban zajlott, annak feldolgozása során betartották a környezetvédelmi előírásokat és a felnőtt életkorú munkások is méltányos körülmények között dolgoztak. Ez a világ vezető biotextil tanúsítványa, ami a teljes ellátási láncot független minősítéssel látja el. Mivel ez a hálós vászonzsák „organic GOTS” címkével rendelkezik, ezért az összetétele minimum 95% organikus pamut.

További kenyérzsák és zero waste alternatívák:

Kenyérzsák és egyéb zsákok:

Gyümölcssapka:

Stasher hűtőtasak:

Méhviaszos kendő:

Szilikon tető:

Mosogatás:

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldség / gyümölcs bevásárló zsák zsinóros (nagy)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük