Skip to content
20%

Zöldségtisztító kefe (közepes)

4,850 Ft Áfát tartalmaz

A zöldségtisztító kefe közepes erősségű növényi sörtével rendelkezik. Nyele bükkfából van. Tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Akár mosogatókefének is használhatod. Származási hely: Nantes, Franciaország. Mosd meg meleg szappanos vízben, rázd ki és szárítsd meg a sörtéjével lefele. 100%-ban komposztálható.

5 készleten

Zöldségtisztító kefe (közepes)

A zöldségtisztító kefe remek a gyümölcsök, zöldségek tisztítására, hiszen nem mindig elég, ha csak leöblítjük őket a mosogatóban.

A zöldségeken és gyümölcsökön rengeteg baktérium található, melynek nagy része tengerentúlról, üvegházakból származnak, ezáltal heteket, napokat, utaznak, mire kis hazánkba érkeznek. Emiatt érdemes, hatékonyan letisztítani a sok koszt és kórokozót, erre pedig ez a kefe tökéletesen alkalmas.

Kicsi, kompakt, sörtéje növényi anyagokból készült, nyele pedig bükkfából, emiatt 100 %-ban komposztálható.

Karcsú kialakításával a Canot kefék sorozatát a konyhában napi szinten fel lehet használni zöldségek és gyümölcsök tisztításához, suvickolásához. Emlékeztetnek a nagyanyáink keféire, esztétikus, a szappan és az edény lecsöpögtető között tárolva könnyen elérhető.

Ionna Vautrin 1979-ben született Franciaországban, 2002-ben végzett a Nantes Atlantique Design Schoolban.

A Spanyolországban a Campernél, az olaszországi George J Sowdennél, valamint a francia Ronan és Erwan Bouroullecnél dolgozott, és 2011-ben nyitotta meg saját stúdióját, miután megnyerte a Creation of the city of Paris nagydíját. Vautrin manapság különböző márkákkal működik együtt, mint például a Moustache, Foscarini, Christian Dior, Superette, Lexon.

Munkája a költészet és az ipar egyesülése.

Ionna Vautrin a mindennapokhoz tervez tárgyakat, hogy azok egyszerűek és mégis meghökkentőek legyenek. A projektjein geometriai és organikus formák kombinációja köszön vissza, huncut és színes szellemiséggel, intuitív és praktikus használattal, valamint meleg és meghitt megjelenéssel.

Származási hely: Nantes, Franciaország.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldségtisztító kefe (közepes)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz