Skip to content

GardróbA gardrób rendszerezés nem könnyű feladat, a rend hosszú távú megőrzése pedig még nagyobb kihívás. Hiszen, ha ruháid nincsenek megfelelően tárolva, akkor gyorsan felborulhat a pár napig megtartott rendezett állapot.

A gardrób rendszerezés nem könnyű feladat, a rend hosszú távú megőrzése pedig még nagyobb kihívás. Hiszen, ha ruháid nincsenek megfelelően tárolva, akkor gyorsan felborulhat a pár napig megtartott rendezett állapot. Ennek nem kell így lennie. A megfelelő tárolási módszereket megtalálva te is képes lehetsz egy átlátható és fenntartható rendszert kialakítani a gardróbodban! 

gardrób rendszerezés egyre aktuálisabbá válhat az ősz felé közeledve. Különösen azok számára, akik szezonváltáskor mindig elpakolják a ruháikat. Amennyiben tágas gardróbodnak köszönhetően a szezonális ruháid nem szokták felcserélni egymást, akkor is találkozhatsz néhány olyan ötlettel, amivel a te gardróbod is rendezettebbé varázsolható!

A szezonon kívüli ruhák elpakolásához, szükséged van néhány szabad tárolási felületre. Ha van egy üres ágyneműtartó, akkor oda behajtogathatod az éppen nem hordott darabokat. Amennyiben lábon álló ágyad van, akkor pedig egy ágy alatti tároló jó megoldás lehet erre a célra. Ha egyik megoldás sem adott számodra, akkor egy tároló láda lehet a megmentőd. Amellett, hogy kényelmesen tudsz bele pakolni, ülőalkalmatosságként is szolgálhat.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz