Skip to content

Ékszer és napszemüveg tartó polc | 4 szintes

16,400 Ft Áfát tartalmaz

Az ékszer és napszemüveg tartó polc | 4 szintes, hogy minden kiegészítődnek találj rajta helyet. A négy egymástól elkülönülő tálca mindegyikén elhelyezheted ékszereid, óráid, napszemüvegeid, de akár parfümök tárolására is jó megoldás lehet. A fehér fém szerkezet erős, strapabíró fa fogantyúval van ellátva, hogy igény esetén könnyen áthelyzhesd a polcodon, szekrényeden.
Mérete: 16,5 x 7 x 33 cm

1 készleten

Egyéb ékszertartók:

T alakú ékszertartó állvány:

Gyűrűtartó:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ékszer és napszemüveg tartó polc | 4 szintes” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz