Skip to content

Fa mosogatókefe fej

1,442 Ft Áfát tartalmaz

A Fa mosogatókefe fej megkönnyítheti a mosogatást. Hulladékmentes alternatíva a hagyományos mosogatószivacshoz képest. A hulladékmentes mosogatás egyik fő pillére, míg a mosogatókefe fejét pár havonta le kell cserélni, addig a nyél évekig használható.

5 készleten

Fa mosogatókefe

A fa mosogatókefe egy hulladékmentes alternatíva a szivacsok helyett. A szivacsokat ugyebár ki kellene cserélni havonta, amit kevesek tesznek meg, pedig annyi baktérium megtelepszik a szivacsban, hogy érdemes. Ehelyett válasszunk egy kitartó alternatívát, ami hosszú távon ki fog szolgálni téged a mosogatások során. Hidd el sokkal élvezetesebb vele a mosogatás, hiszen még a kezednek sem kell vizesnek lennie a fa nyélnek köszönhetően.

További zero waste alternatívák:

Zsákok:

Gyümölcssapka:

Stasher hűtőtasak:

Méhviaszos kendő:

Szilikon tető:

Mosogatókefe

Mosogatókefe

Mosogatás:

 

Használati útmutató

Francia minőség, Andrée Jardin

A műanyag megjelenésével és a globalizációval olyan párizsi áruk, mint a hajkefe, WC-kefe, fogkefe, sminkecset, ruhakefe, tisztítókefe és seprű elvesztették értéküket. Manapság nehéz találni autentikus seprűt, kézkefét, mi több valódi porkefét. Annak érdekében, hogy megváltoztassák ezt a szomorú helyzetet, Jean-Baptiste és François-Marie, újra piacra dobták a legendás keféket francia bükkfa betéttel. Igazi kefék, amelyek természetesek és tartósak! Csak a legkiválóbb francia kézművesekkel dolgoznak, az egyedi és kimagasló hagyományok igazi őrei. Gyártási módszereik kis tételekben történnek.

Meggyőződésük, hogy ez a legjobb módja az ázsiai import és az eldobható törlőkendők elleni küzdelemnek. Mottójuk: az egyszerűség, minőség, fenntarthatóság. A kefék tökéletesen védik és tisztítják a padlót, valamint az értékes anyagokból készült anyagokat: természetes kő, terrakotta, polírozott beton, mozaik, értékes fa padlók. Az Andrée Jardin termékek beszerzésével valódi értelmet nyer a vásárlásod. Mondj nemet a rengeteg hulladékra, az aprócikkekre és a megszegett ígéretekre! Seprűik és keféik valódi igényeknek felelnek meg. Andrée Jardinnak köszönhetően kikerül a seprű a szekrényedből!

Kövesd a Kívül Belül Boldogság oldalát Facebookon még több inspirációért!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fa mosogatókefe fej” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz