Skip to content

Frissentartó szilikon gyümölcs és zöldség sapka szett (5 db piros)

6,784 Ft Áfát tartalmaz

A Frissentartó szilikon gyümölcs és zöldség sapka szett a különböző félbevágott gyümölcseid és zöldségeid hosszantartó frissességét tartja meg. A Food Huggers márkájú gyümölcs sapka szett 5 különböző méretből áll, ezzel biztosítva, hogy a banántól az almáig minden kerek gyümölcsöt védeni tudj. 23%-al több nedvességet megtart a félbevágott gyümölcs, mintha folpackba, egyszer használatos zacskóba, vagy alufóliába csomagoltad volna.

Használata: egyszerűen dugd be a megfelelő méretű szilikonsapkába a félbevágott gyümölcsöt vagy zöldséget. Ezzel légmentesen lezárod a megfelezett gyümit és elkerülöd, hogy száraz legyen a levágott fele.

BPA mentes

Szilikon

5 db különböző méretben: banán, paradicsom, alma, uborka, burgonya, citrom, hagyma, tégelyek és konzervdobozok újracsomagolása

Mosogatógépben mosható

1 készleten

Frissentartó szilikon gyümölcs és zöldség sapka szett a Food Huggers márkától

Hogyan használom?

Egyszerűen húzd rá a tárolni kívánt ételre, és már tárolhatod is. Használaton kívül pedig a Fiókrendszerező egyik fakkjába is beteheted. Csupán egy mozdulattal megóvhatod őket a száradástól. 5 különböző méretben érkezik, így biztosan illeszkedni fog bármilyen zöldségre, gyümölcsre. Nyúlékony szilikon anyagból készült, ezzel is biztosítva a tökéletes fedést. Rendkívül egyszerű tisztítani, akár mosogatógépben is.

Miért érdemes ezt választani?

A Food Huggers frissentartó szilikon sapka a környezetbarát megoldás akkor, hogyha előfordul veled, hogy csak a gyümölcsök vagy zöldségek felére van szükséged. A szilikon sapkát többször is felhasználhatod és elkerülheted az egyszer használatos műanyag csomagolások használatát. A zero waste és a minimalista életmód egyre jobban előtérbe kerül hazánkban is. Nem utolsósorban 23%-al több nedvességet tart meg a levágott gyümölcsben az élelmiszer takaró, mint egy más egyszer használatos műanyag csomagolás.

A Food Huggers cég legfőbb célja az, hogy olyan eszközöket tervezzenek és hozzanak létre, amelyek révén a lehető legtöbb élvezetet és tápanyagot ki tudjuk nyerni az élelmiszerekből, amelyeket nap, mint nap vásárolunk. Emellett, hogy csökkentsék az elpazarolt étel mennyiségét.

Michelle és Adrienne, a zöldség és gyümölcs sapkák tervezői, 15 évvel ezelőtt találkoztak először, szórakoztató és divatos otthoni termékeket készítettek. Michelle ipari tervezői tehetsége, valamint Adrienne marketing- és stratégiai ismerete nagyszerű keverékként szolgált az együttműködés számára.

A zöldség és gyümölcs sapkát elképesztően könnyű feltenni a zöldségekre, és valójában más dolgokra is fel lehet használni, például kisebb edények, konzervek lekvárok üvegének lefedésére. Praktikus és könnyen használható!

A frissentartó zöldség és gyümölcs sapka szett több színben és méretben is kapható:

Szilikon tető:

Food Huggers

A Food Huggers® 2013-ban indította el a Kickstarter programját két hölgynek köszönhetően. Legfőbb céljaik közé tartozik az, hogy mérsékeljék a romlandó gyümölcsök és zöldségek mennyiségét emellett, hogy élelmiszereink ehetőek, frissek és élvezhetőek maradjanak. A Food Huggers cég küldetése az, hogy olyan eszközöket tervezzenek és hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik, hogy a lehető legtöbb élvezetet és tápanyagot nyerjünk a nap, mint nap vásárolt zöldségekből és gyümölcsökből. Mi több, hogy visszaszorítsák az elpazarolt étel felhalmozódását a háztartásokban. Inspirációjuk a finom és friss ételek, céluk az otthoni élelmiszer-pazarlás csökkentése.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frissentartó szilikon gyümölcs és zöldség sapka szett (5 db piros)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz