Skip to content

Tányértartó polc | Fehér | Széles

18,365 Ft Áfát tartalmaz

A klasszikus és egyszerű tányértartó polc a konyhaszekrény maximális kihasználtsága és a tányérok védelme érdekében lett megalkotva.  A tartórudakon szilikon védi meg a tányérokat a karcolásoktól. A polcnak köszönhetően a tányéraid biztonságban vannak, és még soha nem voltak ilyen könnyen leemelhetők.

Mérete: 34.5 cm × 16.5 cm × 20 cm

Elfogyott

Cikkszám: 2963 Kategória:

Tányértartó

Ha te is ábrándoztál már róla, hogy konyhádat egyszerű és nagyszerű kiegészítőkkel varázsolod újjá, akkor a tányértartó belső polcot neked találták ki. Felejtsd el a vízszintesen egymásra tornyozott tányérokat! A függőleges tárolás lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználd a konyhaszkrényed adta lehetőségeket.

További konyhai rendszerező alternatívák:

Fehér tányértartó – széles – 34.5 × 16.5 × 20 cm

Mini – fehér – 16 x 11.43 x 20.07 cm

Tosca vágódeszka tartó – fehér – 14 x 16 x 10.5 cm

Vágódeszka tartó – fehér – 19,5 x 16 x 19,5 cm

Fekete – vágódeszka tartó – 19,5 x 16 x 19,5 cm

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tányértartó polc | Fehér | Széles” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz