Tepsitároló

6,160 Ft Áfát tartalmaz

A Tepsitároló megoldja az évtizedes problémát: mit csináljunk a tepsivel, vágódeszkával, vagy éppen a muffin sütővel, mikor éppen nem használjuk őket? Hogyan tároljuk őket praktikusan?

Ha eddig te is fektetve tároltad a tepsijeidet és egymás alól húzogattad ki őket, akkor most búcsút inthetsz a csörgő-zörgő halmoknak és a visszapakolásnak.

A Tepsitárolóval nem csak helyet spórolhatsz a függőleges tárolásnak köszönhetően, hanem magát a kereséssel töltött időt is csökkentheted, így kisimultan állhatsz neki a főzésnek. A Tepsitároló három részre osztott, használható a spájzban vagy a konyhaszekrényben is. Az alján csúszásgátló felület segíti, hogy egy helyben maradjon.

Acélból készült.

Mosogatás: kézzel

20 készleten (utánrendelhető)

A Tepsitároló bemutatása

Te hol tárolod a tepsiket? A sütőben, a szekrényben vagy esetleg a tűzhely erre kijelölt rekeszében?

Ez a rozsdamentes acélból készült Tepsitároló önmagában kevés helyet foglal, viszont tökéletes helye lehet a tepsiknek, sütőformáknak, sütőtálaknak, vágódeszkáknak, de akár a 60 centiméter széles nyújtódeszkát is képes megtámasztani. A függőleges tárolásnak köszönhetően mindig egyszerűen elővehető az a darab, amire éppen szükséged van a konyhában, anélkül, hogy a teljes sütőfelszerelésedet ki kellene pakolni.

Ne befolyásoljon a tökéletes tűzhely kiválasztásakor, hogy tartozik-e hozzá tepsitároló rekesz a sütő alatt! Ezt a tárolót egyszerűen behelyezed a szekrénybe és hosszú távon a segítségedre lesz. Nem kell szerelned vagy otthon barkácsolnod: a letisztult megjelenésű, acél tároló minden konyhaszekrényhez illik és kézzel könnyedén elmosható.

Az elválasztók között 7 centiméter hely vagy, így több lapos tepsit is elhelyezhetsz egy részben, de a szélességének köszönhetően a mélyebb muffinformák is elférnek rajta. Ha ezt a megoldást választod a tepsitároláshoz, akkor a szekrényben lévő belső teret jobban kihasználhatod, a mosogató alatti teret is praktikusan hasznosíthatod. Az ilyen egyszerű megoldások sokat segítenek a kiegyensúlyozott hétköznapokban.

Tömeg 0.69 kg
Méretek 21.5 × 25.5 × 14 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tepsitároló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…